Vind jouw balans tussen werk en privé!

Balans werk en privé

Heb jij het gevoel dat jouw balans tussen privé en werk ver te zoeken is?

Doe jij steeds maar weer je best om alle ballen in de lucht te houden: je werk, je gezin, je vrienden, andere verantwoordelijkheden? En heb je daarbij steeds meer het gevoel jezelf te vergeten? Of blijft er gewoon aan het eind van de dag geen tijd meer over voor ‘jezelf’?

Jarenlang jezelf aan het eind van het rijtje zetten of jezelf vergeten kan uitputting of burn-out veroorzaken. Vaak maken bepaalde overtuigingen die je hebt over jezelf en wat er van je verwacht wordt, dat je gedrag laat zien waarbij je over je eigen grenzen gaat.

Stel jouw grens!

Vanuit mijn jarenlange ervaring als arbeidsdeskundige heb ik veel kennis over een te hoge belasting in je werk. Werk dat de grenzen van de balans tussen privé en werk overschrijdt. 

In een persoonlijk coachtraject kan ik samen met jou de balans herstellen. Samen onderzoeken we jouw overtuigingen en het gevoel dat daaronder ligt. Zo worden jouw behoeften helderder en kun je keuzes gaan maken, of kun je op een mildere manier naar jezelf gaan kijken waardoor het perspectief anders wordt.

Door connectie te kunnen maken met jouw gevoel en behoeften, kun je beter omgaan met alle prikkels en verantwoordelijkheden die op je afkomen en lukt het je een bewuste keus te maken.

De coaching in de praktijk

Het coachtraject start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek/intake van een half uur.  Wil je daarna verder met de coaching dan maken we een plan met een doel en een tijdspad en spreken we de hoeveelheid sessies af. Gemiddeld zijn dit vijf tot tien sessies. Tussen de gesprekken door krijg je opdrachten waarmee waar je in de tussentijd mee aan de slag kunt.

De afspraken worden vastgelegd in een coachingsovereenkomst. De gesprekken duren een tot anderhalf uur en vinden plaats op een rustige locatie in Rotterdam, waar ik ruimte huur voor de coachgespreken.  Indien gewenst kunnen de gesprekken online via zoom  plaatsvinden. Mijn tarief voor de coaching is €102 per uur voor particulieren, inclusief btw (voor werkgevers geldt een afwijkend tarief).

Ik houd me aan de Internationale Ethische Code voor coaches.

Wil je graag kennismaken? Stuur me dan een mailtje op info@nuchtereblik.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op en plannen we een gratis intake.