Zingeving coaching

Hoe bewust is jouw loopbaankeuze? Ken je dat gevoel? Je hebt een goede baan, toch wringt er steeds vaker wat. Je kunt niet echt benoemen wat het is, maar je verlangt naar iets anders. 

De baan die bij jou past

Sta eens stil en voel eens goed. Wat maakt dat jouw hart sneller klopt? En dat bedoel ik niet letterlijk 😉In coaching kan ik je helpen onderzoeken wat jou nog weghoudt van dat wat je graag wil. Samen met jou kan ik op zoek gaan naar wie jij wil zijn. 

Wanneer je je bewust wordt van jouw waarden, jouw gedrag, belemmerende overtuigingen en wat jouw gevoel daarbij is, kun je gemakkelijker jouw behoeften herkennen. Dan wordt het ook vanzelfsprekender om volgens jouw waarden loopbaankeuzes te gaan maken. Zo kun je stappen gaan zetten!

Graag help ik je daarbij. Laat je emailadres achter voor een gratis kennismakingsgesprek/intake of stuur me een berichtje op info@nuchtereblik.nl

De coaching in de praktijk

Het coachtraject start met een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.  Wil je daarna verder met de coaching dan maken we een plan met een doel en een tijdspad en spreken we de hoeveelheid sessies af. Gemiddeld zijn dit vijf tot tien sessies.

De gesprekken duren anderhalf uur en vinden plaats op een locatie in het centrum van Rotterdam waar ik ruimte huur voor de coachgespreken. Indien gewenst kunnen de gesprekken via zoom  plaatsvinden. Je krijgt opdrachten mee waar je tot de volgende afspraak mee aan de slag kunt.

De afspraken worden vastgelegd in een coachingsovereenkomst. Mijn tarief voor de coaching is €102 inclusief btw per uur voor particulieren (voor werkgevers geldt een afwijkend tarief). 

Ik houd me aan de Internationale Ethische Code voor coaches.

Wil je kennismaken? Stuur me dan een mailtje op info@nuchtereblik.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een gratis intake te plannen.