Welke coaching bied ik?

Wil jij hulp bij het krijgen van inzicht in jouw vraag, probleem of belemmering? Ik ben ervan overtuigd dat in jou zelf de oplossing ligt om je leven zo te leiden zoals jij dit graag wilt leiden. Coaching kan daarbij helpen. Vaak lukt het namelijk niet om in je eentje die oplossing te vinden en om in te zien wat je daarin tegenhoudt. We zijn nu eenmaal gewend om in bepaalde ingesleten patronen te denken en te redeneren. Er is dan iemand anders nodig om meer of ander inzicht te krijgen. In coaching kan ik je helpen met het je bewust worden van je eigen patronen, hoe je hier op verschillende manieren naar kunt kijken en welke keuzes je kunt maken in je gedrag en je acties. Samen kunnen we op zoek gaan naar diegene die jij werkelijk bent, wie wil jij wilt zijn en welke keuzes je wilt maken.

Voorbeelden van coachvragen:

Hoe vind ik een betere balans tussen werk en privé?

Wat past bij mij?

Hoe kan ik beter leren omgaan met stress?

Waar ligt mijn kracht?

Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

Ik loop vast in mijn werk waar ligt dit aan?

Hoe kan ik beter opkomen voor mezelf?

Het kan ook zijn dat je je coachvraag nog niet helemaal kunt benoemen. Je hebt het gevoel dat er iets wringt en je wilt daar iets aan doen. In de loop van het traject kunnen we daar dan naar op zoek gaan. Regelmatig komt het voor dat de vraag waarmee iemand het traject begon niet de echte vraag is. Er ligt dan eigenlijk een andere diepere vraag aan ten grondslag die je nog niet meteen kunt benoemen. 

De coaching in de praktijk

Het coachtraject start met een gratis en vrijblijvende intake van een half uur.  Wil je daarna verder met de coaching dan maken we een plan met een doel en een tijdspad en spreken we de hoeveelheid sessies af. Gemiddeld zijn dit vijf tot tien sessies.

De gesprekken duren anderhalf uur en vinden plaats op een rustige locatie  in Rotterdam waar ik ruimte huur voor de coachgespreken. Indien gewenst kunnen de gesprekken ook via zoom  plaatsvinden. Je krijgt opdrachten mee waar je tot de volgende afspraak mee aan de slag kunt.

De afspraken worden vastgelegd in een coachingsovereenkomst. Mijn tarief voor de coaching is €102 inclusief btw per uur voor particulieren (voor werkgevers geldt een afwijkend tarief). 

Ik werk volgens de Internationale Ethische Code voor coaches

Wil je graag kennismaken? Stuur dan een mailtje naar info@nuchtereblik.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een gratis intake.