OlafCoaching op persoonlijke ontwikkeling

Ik heb de gesprekken met Ester als zeer prettig en waardevol ervaren. Ik heb mijn eigen gedrag leren begrijpen. Daarmee ben ik in staat om er anders mee te leren omgaan. Ester is een prettige en warme persoonlijkheid die door haar toegankelijkheid en rustige aard erg prettig is om je bij open te stellen.

MirjamCoaching op persoonlijke ontwikkeling

Ester luistert goed in de coachgesprekken. Ze vraagt goed door en daardoor kon ik goed blijven kijken naar mijn coachvraag. Ik heb geleerd beter naar mijn gevoel te luisteren en positief om te gaan met stemmetjes in mijn hoofd die me een negatief gevoel gaven.

SilviaCoaching op persoonlijke ontwikkeling

Ester heeft mij in een periode waarin veel in mijn leven veranderde (nieuwe baan, relatie, 2 verhuizingen, kinderwens en zwangerschap) goed en met een warm hart begeleid middels coaching. Mijn chaotische hoofd met vele gedachten wist zij tot de kern te ontrafelen doordat ze goed kan luisteren. Hierdoor ben ik tot zinvolle inzichten gekomen, waar ik ondanks uren malen niet zonder haar hulp op was gekomen.

Coaching bij loopbaankeuzes

Leer keuzes te maken die het dicht bij jouw hart liggen! In coaching kan ik je helpen te onderzoeken wat je hierbij nog weghoudt en hoe je stappen kunt zetten.

Meer Lezen?

Balans werk en privé

Vind jouw balans tussen werk en privé. Door connectie te kunnen maken met jouw gevoel en behoeften, kun je beter omgaan met alle prikkels en verantwoordelijkheden die op je afkomen.

Meer Lezen?