Vanuit mijn jarenlange ervaring in de arbeidsbemiddeling en als arbeidsdeskundige zie ik het vaak gebeuren: mensen gaan over hun grenzen omdat zij te lang worden overvraagd. Of ze zitten op een plek die niet bij hen past, ze lopen op hun tenen of ze worden te weinig uitgedaagd.

Of ze krijgen een leidinggevende of collega’s met wie ze niet om kunnen gaan. Als gevolg daarvan kunnen mensen uitvallen en (langdurig) ziek worden.

Ik geloof dat het veel beter kan, als jij jouw eigen handleiding goed kent. Oftewel, als jij weet waarom jij op jouw manier reageert op bepaalde situaties. Wat maakt dat jij stappen die je wilt zetten niet durft of mag zetten van jezelf? Dat jij dingen inslikt of juist te veel en het verkeerde lijkt te zeggen? En wat denk je dan vervolgens over jezelf? Wat maakt dat jij altijd in dezelfde situaties terecht lijkt te komen?

Wil jij daar beter mee om leren gaan? Ik kan jou daarbij helpen! Samen met jou ga ik aan de slag met jouw triggers, jouw overtuigingen, jouw gevoel. Zo wordt steeds duidelijker wat jou nog tegenhoudt om jouw droom te leven. En zo kun je stappen gaan zetten om dit te realiseren. Als jij eenmaal jouw eigen kracht ontdekt en zelf achter het stuur gaat zitten, ligt de wereld aan je voeten!

Coaching

Vanuit mijn werk als arbeidsdeskundige weet ik veel van belasting in werk en belastbaarheid, van re-integratie en van regelgeving rondom arbeid en ziekte. Ik richt me daarom met name op coaching bij loopbaankeuzes en werk-privébalans.

Voorbeelden van coachvragen waarvoor je bij mij terechtkunt:

  • Ik loop vast in mijn werk, waar ligt dit aan?
  • Hoe vind ik een betere balans tussen werk en privé?
  • Hoe kan ik beter leren omgaan met stress?
  • Hoe kan ik beter opkomen voor mezelf?
  • Ik wil wat anders maar ik weet niet wat ik kan en wil. Wat kan ik daaraan doen?
  • Wat heb ik nodig om nu echt eens mijn hart te gaan volgen?
  • Waar ligt mijn kracht?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen?

Staat jouw vraag er niet tussen? Geen nood. Het zijn maar een paar voorbeelden. In een intakegesprek kunnen we verder kijken naar jouw eigen coachvraag.